Home » BLOG » De geneesmiddel tegen kanker.

De geneesmiddel tegen kanker.

Gepubliceerd op 2 december 2018 om 21:08

Je kunt u voorstellen dat er al jaren onderzoek gedaan wordt voor een geneesmiddel voor kanker. Er zijn echt heel veel mensen die beweren dat er dus een geneesmiddel is, dat is namelijk Cannabis oftewel THC olie. Ik persoonlijk geloof hier wel in en ik denk dat het nog veel meer mensen van gaan profiteren. Ik dacht zelf altijd aan de olie.. Maar wat dus deze mensen hebben uitgevonden is toch wel iets out of the box. Een spuit waar dus geconcentreerde THC in zit wat schijnbaar dus bij je toegediend wordt. Dit valt dus de kanker cellen aan waardoor je van je kanker af komt. Er hangt wel een prijs kaartje aan.. ze worden namelijk verkocht voor 600-1200 dollar. Er zijn honderden mensen die beweren dat ze door deze spuit genezen zijn. Ik vertrouw niet gauw alles. Maar zoveel mensen zullen niet allemaal liegen lijkt me. We moeten er wat vertrouwen in gaan krijgen.. Een vervangbaar medicijn voor Chemo lijkt mij er niet zomaar te komen. Hier zijn veel redenen voor. Doe het gewoon en je ziet het wel.. alles is het waard lijkt me. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.